اتمام روند برگزاری مسابقات جام رمضان، به ميزباني دانشگاه(بروزرسانی)

تيم فوتبال اساتيد و پرسنل دانشگاه شهاب دانش در اولين ديدار خود از سري مسابقات جام رمضان به ميزباني دانشگاه شهاب دانش به ميدان رفت و در رقابتي نزديك با نتيجه ٣ بر ٢ مغلوب تيم اداره گمرك شد .
تيم شهاب دانش در دومين ديدار خود سه شنبه ساعت ٢٢:٣٠ به مصاف تيم راه و شهرسازي خواهد رفت و در سومين ديدار خود از گروه يك مسابقات پنجشنبه با اداره استاندارد ديدار خواهد كرد.
در صورت پيروزي تيم دانشگاه در دو ديدار پيش رو ، اين تيم ميتواند به دور بعدي مسابقات صعود كند.
اعضا تيم دانشگاه شهاب دانش  را دكتر نصيري، دكتر حامدي،  مهندس كياني ،مهندس عليزاده، مهندس رحيمي، مهندس اميني و آقايان داوودي فر، دليري و حاجي بابايي تشكيل ميدهند.
گفتني است در گروه دوم اين دوره از رقابت ها تيم هاي علوم پزشكي، راه آهن، بنياد مسكن و دادگستري حضور دارند.
نكته قابل توجه در اين دوره از رقابت ها حضور صميمانه و دوستانه تيم ها در كنار يكديگر بود و از فضاي سرسبز و امكانات دانشگاه تمجيد شد.

تيم فوتبال كاركنان و اساتيد دانشگاه شهاب دانش به جمع چهار تيم پاياني مسابقات جام رمضان صعود كرد.
امشب شهاب دانش توانست با يك بازي هوشمندانه و با برنامه تيم اداره استاندارد را با تساوي ٢ بر ٢ متوقف كند و به نيمه نهايي مسابقات راه يابد.
جمعه شب تيم هاي بنياد مسكن و دادگستري با هم بازي خواهند داشت و برنده آنها به مصاف شهاب دانش خواهد آمد.
هوشمندي ، سختكوشي و تلاش بازيكناني چون حامدي ،  عليزاده ، داوودي فر ، كياني ، رحيمي، اميني، حاج بابايي، ابراهيمي، دليري و نصيري پرچم شهاب دانش را بار دگر بالا برد. تبريك به همه دانشجويان، كاركنان، اساتيد و مسئولين محترم شهاب دانش

تيم كاركنان و اساتيد دانشگاه شهاب دانش  به مقام سومي مسابقات  فوتبال جام رمضان دست يافت .
در اين دوره از مسابقات كه به ميزباني دانشگاه شهاب دانش و با همكاري هييت فوتبال استان قم برگزار شد تيم هاي بنياد مسكن و دادگستري به ترتيب قهرمان و نايب قهرمان شدند و شهاب دانش با شكست تيم گمرك در مسابقه رده بندي موفق به كسب مقام سوم شد.
پس از قهرماني دانشجويان دانشگاه شهاب دانش در استان كه در ارديبهشت ماه حاصل شد، حال نوبت درخشش اساتيد و كاركنان بود كه خودي نشان داده و افتخاري ديگر بيافرينند و اين مهم در حالي رخ داد كه تيم اساتيد دانشگاه، اولين حضور خود را در يك جام تجربه ميكرد.
اين موفقيت را به همه اساتيد محترم، دانشجويان عزيز، كاركنان زحمتكش و به ويژه به رياست محترم و مسئولين دانشگاه تبريك عرض نموده و آرزوي سلامتي و موفقيت براي همه ورزشكاران داريم.
روابط عمومي دانشگاه شهاب دانش