برگزاری مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی مهندسی پزشکی 2018

اختتامیه کنفرانس بین المللی مهندسی پزشکی برگزار شد

اختتامیه بیست و پنجمین دوره کنفرانس ملی و سومین دوره کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهاب دانش، عصر امروز، اختتامیه بیست و پنجمین دوره کنفرانس ملی و سومین دوره کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی در دانشگاه شهاب دانش قم برگزار شد.

در مراسم اختتامیه این کنفرانس، دکتر کراری رییس کنفرانس و رییس دانشگاه شهاب دانشگاه، دکتر سلامتیان دبیر اجرایی همایش و معاون آموزشی دانشگاه و دکتر توحیدخواه دبیر علمی همایش به سخنرانی پرداختند.

در پایان مراسم اختتامیه بیست و پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی، 1مقاله در بخش بیو مکانیک، 1مقاله در بخش بیو متریال و 3مقاله در بخش بیو الکتریک، به عنوان مقالات برتر معرفی و تجلیل شدند.

در حاشیه این کنفرانس مجمع عمومی انجمن مهندسی زیست پزشکی کشور و انتخابات هیئت مدیره این انجمن برگزار شد.

بیست و پنجمین دوره کنفرانس ملی و سومین دوره کنفرانس بین المللی مهندسی پزشکی ایران، 7لغایت9آذر در دانشگاه شهاب دانش قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهاب دانش، دکتر فرزاد توحیدخواه، عصر امروز در  مراسم اختتامیه بیست و پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی که در دانشگاه شهاب دانش برگزار شد، عنوان کرد: انجمن مهندسی پزشکی ایران اولین بار است که برگزرای کنفرانس را به دانشگاه غیرانتفاعی واگذار کرده است.

وی افزود: اعتمادی که به دانشگاه شهاب دانش شد، بسیار ارزشمند بود و این دوره از کنفرانس به بهترین شکل برگزار شد و این یک اتفاق بسیار خوبی بود.

توحیدخواه بیان کرد: هموطنان در بخش‌های مختلف کشور در حال تلاش هستند و برخی در سنگر امنیت و برخی در سنگر عمران کشور خدمت می‌کنند و ما نیز در سنگر علمی هستیم و باید این وظیفه سنگین را به طور درست و عالی انجام دهیم.

وی ادامه داد: عده ای معتقد هستند که ایرانی کاری نمی‌تواند بکند و باید از نیرو و دانش خارجی استفاده کردو در برابر عده ای معتقدند که تمام امور باید در داخل انجام شود و نباید از علوم خارجی استفاده کنیم که هر دو این دو فکر اشتباه است.

دبیر علمی کنفرانس مهندسی زیست پزشکی تصریح کرد: باید برای موفقیت تلاش بسیاری انجام داد و همچنین از علوم و تجربیات خارجی نیز استفاده کرد و در غیر این صورت، موفقیت امکان پذیر نیست.

وی گفت: بباید دانشجویان و پژوهشگران کشور با تلاش و کوشش در پی موفقیت کشور باشند و قطعا به جز نیروی داخلی، کسی به فکر پیشرفت ایران نخواهد بود؛ کشور در طول 40سال دچار انواع و اقسام تحریم‌ها بوده است و یک تحریم مهم، تحریم علمی کشور است و بسیاری از مقالات داخلی مورد بررسی قرار نمی‌گیرد و در مراکز استنادی، نمایه سازی نمی‌شود.

توحیدخواه اظهار کرد: باید در سنگر علمی به دنبال احقاق حق پژوهشگران و کشور باشیم و نباید بگذاریم حقی از کشور ضایع شود؛ باید در مجامع علمی بین المللی حضور پیدا کنیم و از این طریق دانش خود را به پژوهشگران جهان ارائه کنیم.

ارائه 100مقاله علمی در کنفرانس بین المللی مهندسی پزشکی ایران
دبیر اجرایی کنفرانس مهندسی پزشکی ایران گفت: در بیست و پنجمین دوره کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی پزشکی ایران 100مقاله علمی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهاب دانش، دکتر سیدامین سلامتیان، عصر امروز در  مراسم اختتامیه بیست و پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی که در دانشگاه شهاب دانش برگزار شد، عنوان کرد: فعالیت‌ها برای برگزاری بیست و پنجمین دوره کنفرانس مهندسی زیست پزشکی از آذرماه96آغاز شد و تا اسفند 96اطلاع رسانی‌ها انجام شد و مجوز های لازم کسب شد.

وی افزود: پس از اطلاع رسانی‌ها، 157مقاله از دانشگاه‌های مختلف به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که با بررسی و داوری مقالات، 100مقاله برای ارائه در کنفرانس انتخاب شد.

معاون آموزشی دانشگاه شهاب دانش اظهار کرد: همچنین سه سخنران کلیدی که پروفسور ژوتن، دکتر احمدی و پروفسور سرانو که از اساتید بزرگ و موفق در حوزه مهندسی پزشکی هستند، انتخاب شدند تا این کنفرانس از لحاظ علمی سطح بالایی داشته باشد.

دبیر اجرایی کنفرانس مهندسی زیست پزشکی بیان کرد: برگزاری این کنفرانس برای دانشگاه شهاب دانش بسیار با اهمیت بود و برای برگزاری آن، زحمات بسیاری کشیده شد و سعی شد تا بیست و پنجمین دوره کنفرانس در سطح بالایی در دانشگاه شهاب دانش برگزار شود.

برگزاری کنفرانس‌های بین المللی از اهداف دانشگاه شهاب دانش است
رییس دانشگاه شهاب دانش گفت: ارتقا سطح علمی و برگزاری کنفرانس‌های بین المللی از اهداف دانشگاه شهاب دانش است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهاب دانش، دکتر مهدی کراری، عصر امروز در  مراسم اختتامیه بیست و پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی که در دانشگاه شهاب دانش برگزار شد، عنوان کرد: تمام تلاش ها در 10سال اولیه تاسیس موسسه آموزش عالی شهاب دانش، فراهم کردن شرایط برای تبدیل شدن به دانشگاه بود و خوشبختانه با تلاش‌های بسیار توانستیم به این امر دست یابیم و در سال 96، این موسسه عالی به دانشگاه ارتقا یافت.

وی افزود: پس از آن هدف دانشگاه، ارتقا سطح علمی دانشگاه و برگزاری کنفرانس‌های بین المللی بود و با همت تمام کارکنان و دست اندر کاران توانستیم بیست و پنجمین دوره کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران را در دانشگاه شهاب دانش برگزار کنیم.

رییس دانشگاه شهاب دانش بیان کرد: این اولین دوره کنفرانس بود که در دانشگاه غیر دولتی برگزار می‌شد و تلاش بسیاری انجام شد تا این کنفرانس در سطح بسیار خوبی برگزار شود.