ثبت نام دانشجویان در نیمسال دوم سال تحصیلی 92-93

1- دانشجويان عزيز جهت انتخاب واحد مي توانند به يکي از سه آدرس پرتال آموزشي جديد موسسه مراجعه نمايند:

2- مراحل ثبت نام و پرداخت اينترنتي موسسه آموزش عالي شهاب دانش در نیمسال دوم سال تحصیلی 92-93

3- اطلاعيه راهنماي پرداخت اينترنتي در نیمسال دوم سال تحصیلی 92-93

4- اطلاعيه ثبت نام دانشجويان مؤسسه براي نیمسال دوم سال تحصیلی 92-93

5- جدول زمان بندي ثبت نام نیمسال دوم سال تحصیلی 92-93 بر حسب رشته تحصيلي و سال ورود

6- راهنماي مشاهده گزارشات پرتال آمورشي در وب جديد

7- اطلاعیه چگونگی رفع خطای پرداخت الکترونیک (گواهینامه دیجیتال)

8- برنامه هفتگي کليه گرايش هاي گروه ICT و مخابرات

9- برنامه هفتگي کليه گرايش هاي گروه کامپیوتر

10- برنامه هفتگي کليه گرايش هاي گروه کنترل و الکترونیک و مهندسی پزشکی

11- برنامه هفتگي کليه گرايش هاي گروه قدرت و انتقال و توزیع

12- برنامه هفتگی گروه معماری

13- چارت درسی گروه کامپیوتر

14- نکات قابل توجه دانشجویان جهت اخذ واحدهای آزمایشگاه و کارگاه ها

15- برنامه هفتگی گروه عمران

16- برنامه هفتگی گروه عمومی

17- برنامه هفتگی گروه حسابداری

18- چارت ترمی گروه برق - قدرت و انتقال و توزیع

19- چارت ترمی گروه برق - الکترونيک، کنترل، مخابرات، ICT و مهندسي پزشکي

20- چارت ترمی گروه معماری

21- چارت ترمی گروه حسابداری

22- چارت ترمی گروه عمران

*تذکرات بسیار مهم*:

1- دانشجویان گرامی می بایست جهت ثبت نام و انتخاب واحد غیر حضوری (اینترنتی)نیمسال دوم سال تحصیلی 93- 92 از طریق پورتال آموزشی مطابق با جدول زمانبندی اقدام نمایند.دانشجویان گرامی توجه داشته باشند که در صورت عدم مراجعه در زمان مربوط به خودمطابق با جدول زمانبندی (با توجه به رشته تحصیلی و سال ورود) جهت ثبت نام، انجام فرآیند انتخاب واحد صرفا پس از بازگشایی پورتال دانشجو، هر روزه پس از پایان زمانبندی (بعد از ساعت 20:30) امکان پذیر خواهد بود. به بیان دیگر پورتال دانشجویان پس از پایان زمان مربوط به ثبت نام (با توجه به رشته تحصیلی و سال ورود) تا پایان برنامه زمانبندی آن روز بسته خواهد بود.

2- کلیه دانشجویان بایستی در زمان مقرر شده برای ثبت‌نام و انتخاب واحد به پورتال آموزشی مراجعه نمایند و کلیه واحدهای مورد نظر خود را اخذ نمایند. در زمان حذف و اضافه دانشجویان بر اساس زمانبندی که اعلام خواهد شد تنها می‌توانند2 درس را حذف و 2 درس را اخذ نمایند.

3- کلیه دانشجویانی که بعد از اتمام زمان ثبت‌نام، ثبت‌نام نکرده باشند اجازه اخذ واحد، ثبت‌نام و ادامه تحصیل در این نیم سال را نخواهند داشت.

4- مطابق ماده 3 آیين نامه آموزشي قدیم مخصوص دانشجویان وردی 90 و ماقبل و ماده 23 آیین نامه آموزشی جدیدمخصوص دانشجویان وردی 91 و بعد از آن، دانشجو موظف است در هر نيمسال، در زماني كه دانشگاه اعلام مي‌كند براي ادامه تحصيل و انتخاب واحد مراجعه كند. عدم مراجعه دانشجو براي نام نويسي در زمان مقرر و بدون اطلاع و عذر موجه در يك نيمسال به منزله انصراف از تحصيل است. در صورت تأخير و يا عذر موجه، دانشجو حق انتخاب واحد و ادامه تحصيل را در آن نيمسال ندارد ولي آن نيمسال جزو سنوات مجاز تحصيل وي محسوب مي‌شود.

5- با توجه به احتمال بروز مشکل در درگاه های پرداخت جهت پرداخت الکترونیک شهریه، پیشنهاد می‌گردد پیش از سر رسید زمان ثبت‌نام نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایید.

6- با توجه به سرعت بالاتر درگاه پرداخت بانک ملت، توصیه می شود دانشجویان جهت پرداخت از درگاه این بانک استفاده نمایند.

7- مطابق با مصوبه شورای آموزشی مورخ 92/10/25 از نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92 اخذ واحد کارآموزی از طریق پورتال آموزشی توسط دانشجو امکان پذیر خواهد بود. لذا دانشجویان می بایست ضمن مراجعه به پورتال آموزشی در موعد مقرر ثبت نام و انتخاب واحد و حذف و اضافهنیمسال دوم سال تحصیلی 93-92، شخصا واحد کارآموزی را اخذ نموده و همچنین، تا سه هفته بعد از اتمام مهلت حذف و اضافه فرصت دارند تا ضمن مراجعه به وب سایت موسسه (بخش دفتر ارتباط با صنعت)، فرم معرفی نامه به محل کارآموزی/ کارورزی را دریافت نموده و سپس با مراجعه به مسئول دفتر ارتباط با صنعت (سرکار خانم ایرانی) جهت تکمیل فرم و انجام مراحل لازم اقدام نمایند.

8- دانشجویان آقا ورودی مهرماه 90 در مقطع کاردانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند، در صورتیکه معافیت تحصیلی آنها در سازمان نظام وظیفه تمدید نگردد، مطابق با آیین نامه نظام وظیفه از ادامه تحصیل آنها از نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92 ممانعت به عمل می آید. لذا پورتال آموزشی دانشجویان مذکور جهت انتخاب واحد، مسدود می باشد و می بایست در اسرع وقت به بخش نظام وظیفه موسسه (آقای فلامرزی) مراجعه نمایند.