ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی نظام جدید سال 1397

به اطلاع کليه متقاضیان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی نظام جدید سال 1397 در دانشگاه شهاب دانش مي رساند، جهت ثبت نام در رشته های مندرج در جدول ذیل مي بايست از روز سه شنبه 97/08/15 (با توجه به اطلاعیه سازمان سنجش امکان تغییر این تاریخ وجود دارد) از ساعت 09:00 لغایت 13:00 برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمايند.

همچنين متقاضیان محترم می توانند مدارک مورد نياز جهت ثبت نام را در آدرس زير مشاهده نمایند:

تذکر: شهریه علی الحساب به مبلغ  10.000.000 ریال به صورت نقدی و یا 50% به صورت چک مدت دار در زمان ثبت نام پرداخت می گردد. الباقی شهریه که شهریه متغیر می باشد باید تا قبل از امتحانات پایان ترم تسویه گردد. پذیرفته شدگان گرامی می بایست برای واریز وجه، حتما کارت بانکی متصل به شبکه شتاب به همراه داشته باشید.

مدارک نظام وظیفه جهت ثبت نام

آدرس دانشگاه: