مراسم استقبال از دانشجويان جديد الورود سال ١٣٩٧(شب دوم)

دومين شب مراسم استقبال از دانشجويان جديدالورود با حضور دانشجويان رشته هاي معماري ، برق، كامپيوتر و مهندسي پزشكي برگزار شد.
پس از قرائت قرآن و سرود جمهوري اسلامي رياست دانشگاه پروفسور كراري ضمن عرض تبريك به دانشجويان نكاتي را ايراد فرمودند.
ايشان با اشاره به اينكه دانشجويان جديد الورود در بهترين و ارزشمند ترين دوران عمر خود به سر ميبرند خاطر نشان كرد ، دانشگاه شهاب دانش آمادگي كامل دارد تا پلي باشد براي پيشرفت دانشجويان .
در ادامه هر يك از معاونين در حوزه كاري خود نكات مرتبط را بيان كردند.
از ديگر سخنرانان اين مراسم رئيس حراست دانشگاه و يكي از مشاوران مركز مشاور دانشگاه بودند.
در حاشيه اين مراسم دانشجويان جمعيت هلال احمر با برپايي چادر هلال احمر در دانشگاه از دانشجويان جديد الورود عضوگيري كردند.
در انتهاي برنامه هريك از مديرگروهها  بصورت كارگاهي در جمع دانشجويان خود و اوليا نكات مهم را بيان نمودند.
مراسم با ضيافت شام به پايان رسيد.
با آرزوي موفقيت همه دانشجويان دانشگاه شهاب دانش
روابط عمومي دانشگاه شهاب دانش